cola branding small

Branding

Een goede branding koppelt ja identiteit en persoonlijkheid aan het juiste gevoel bij jouw doelgroep. Het zal je herkenbaarheid verhogen en de doeltreffendheid van je communicatie acties doen toenemen. Voor een goede positie in de markt, kunnen we niet meer om branding heen.

Bij 10 Beaufort kan je rekenen op een vlotte en doeltreffende aanpak. We bepalen de juiste insteek en de benodigde elementen, waarbij we het volledige traject van concept tot identiteit met jou doorlopen.

Wij ontwikkelen voor jou alle elementen: logo, baseline, typografie, beeldvorming en nog veel meer ... en uiteindelijk komen we tot een eigen look die jouw visie optimaal vertaalt en je onderscheid van de concurrentie.

Wat kan 10 Beaufort voor jou doen?

  • Een huisstijl en huisstijlhandboek opmaken
  • Logo ontwerpen
  • Het bedenken van een baseline
  • Naamkaartjes, enveloppes, roll-ups, displays,
    beurspanelen … opmaken in lijn met je huisstijl
Vraag gratis je offerte aan Bekijk ons portfolio

Voor startende ondernemingen tot grotere ondernemingen en organisaties of overheden, die de voordelen zoeken van een uniek en sterk merk, creëert 10 Beaufort engagement en beleving bij de doelgroep. 

Het juiste doelpubliek bereiken, vereist de nodige zelfkennis. Het is niet wàt je maakt dat belangrijk is maar waarom jet het maakt. Het is het verhaal van je merk dat je doelgroep het meest inspireert. Het komt er in een brandingtraject op neer op zoek te gaan naar de juiste merkstrategie.

Soms is het nodig een bestaand merk een nieuw elan te geven, omdat je bestaande waarden gaande weg onder een laagje stof terecht zijn gekomen. Soms zijn ze gewoon niet duidelijk (genoeg) gedefinieerd naar je doelgroep toe. 10 Beaufort kan je bijstaan in het (her)definiëren van de waarden en ze zo onderdeel te maken van een geslaagde merkstrategie.