e-mail marketing

E-mail marketing

E-mail marketing is door de jaren geëvolueerd van onpersoonlijke massa berichtgeving naar steeds meer gepersonaliseerde berichten die rechtstreeks op onze smartphone binnen komen.

Door de nog steeds grote hoeveelheid nieuwsbrieven die we dagelijks in onze mailbox terugvinden, is het de kunst voldoende te diversifiëren en te personaliseren om de aandacht van de ontvanger te pakken te krijgen.

Je kan een connectie ontwikkelen met je prospect of klant door inhoud aan te bieden die vertrouwen uitstraalt en een toegevoegde waarde aanbiedt in zijn beleving. 10 Beaufort begeleidt je in het opmaken van grafisch aantrekkelijke nieuwsbrieven, in een herkenbare stijl die naadloos aansluit op je huisstijl. Tegelijkertijd staan we in voor de technische begeleiding van de opvolging en begeleiden wij je inhoudelijk in de verschillende mailcampagnes die je kan voeren.

Wat kan 10 Beaufort voor jou doen?

  • html mailings maken
  • templates opmaken
  • interessante insteken en topics bedenken
  • teksten schrijven
  • massa mail verzending organiseren
Vraag gratis je offerte aan Bekijk ons portfolio

Nieuwsbrieven zijn te versturen met verschillende doelstellingen en verschillende frequenties. Afhankelijk van de achterliggende communicatiedoelstellingen, ontwikkelt 10 Beaufort samen met jou de juiste strategie, werken we het technisch uit en geven we het geheel vorm om tot een naadloos afgewerkt geheel te komen. Dankzij de de beschikbare online tools kunnen we makkelijk meten welke campagnes het meeste effect hebben bij de beoogde doelgroep en bijsturen waar nodig. Hierdoor kunnen we steeds optimaal afstemmen op de behoeften van de doelgroep.

Door de aanwezigheid van onze copywriters en ervaring in het opmaken van strategische communicatieplannen, denken we mee in het maken van de optimale strategie voor jou situatie.