Online

Webdesign & development

Een aantrekkelijke website, die vanuit uw look & feel naadloos aansluit op uw huisstijl. Onder de motorkap is alles correct technisch onderbouwd, geoptimaliseerd voor zoekmachines en bovenal gebruiksvriendelijk voor u om zelf te onderhouden

Een informerende website of liever een webshop? Alles kan!

Bekijk onze projecten

webdesign
Online advertising

Online advertising

Bij ons is uw online campagne in goede handen. Door middel van advertenties en/of het optimaliseren van uw website zorgen we dat u beter zal gevonden kunnen worden door uw (potentiële) klanten, bezoekers en zoekmachines.

We zullen samen een strategie ontwikkelen om u optimaal naar uw marketingdoelstelling te sturen en ervoor te zorgen dat u hiermee uw doelstellingen haalt en ook verbetert. Het is in dit opzicht uitaard van groot belang dat uw merk en uw website op de juiste manier en op de juiste plaatsen worden gebrand. 

Onze globale aanpak staat garant voor een gedegen opvolging en optimale performantie.

Bekijk onze projecten

Social media

De laatste jaren is het belang van sociale media enkel toegenomen voor bedrijven en worden ze als volwaardig marketingkanaal gezien.

Sociale media worden niet langer alleen gebruikt voor sociale interacties maar voor vele gebruikers werd Facebook bijvoorbeeld met der tijd de startpagina van het internet. 

Inmiddels is het scala aan sociale medianetwerken waar we rekening mee moeten houden een stuk breder. Zo is er Instagram, Pinterest, Twitter, Whatsapp,Youtube en het professionele netwerk Linkedin.

Welke kanalen kiest u, welke content brengt u en hoe bereikt u op de beste manier welke potentiële klanten? Wij bieden u het gepaste advies en ondersteuning. Zowel grafisch als inhoudelijk.

Bekijk onze projecten

social media
e-mail marketing

E-mail marketing

E-mail marketing is door de jaren geëvolueerd van onpersoonlijke massa berichtgeving naar steeds meer gepersonaliseerde berichten die rechtstreeks op onze smartphone binnen komen.

Door de nog steeds grote hoeveelheid nieuwsbrieven die we dagelijks in onze mailbox terugvinden, is het de kunst voldoende te diversifiëren en te personaliseren om de aandacht van de ontvanger te pakken te krijgen.

U kan een connectie ontwikkelen met uw prospect of klant door inhoud aan te bieden die vertrouwen uitstraalt en een toegevoegde waarde aanbiedt in zijn beleving. 10 Beaufort kan u begeleiden in het opmaken van grafisch aantrekkelijke nieuwsbrieven, in een herkenbare stijl die naadloos aansluit op uw huisstijl. Tegelijkertijd staan we in voor de technische begeleiding van de opvolging en begeleiden wij u inhoudelijk in de verschillende mailcampagnes die u kan voeren.

Bekijk onze projecten