web deisgn on computer

Web design en development

Een aantrekkelijke website, die vanuit jouw look & feel naadloos aansluit op jouw huisstijl. Onder de motorkap is alles correct technisch onderbouwd, geoptimaliseerd voor zoekmachines en bovenal gebruiksvriendelijk voor jou om zelf te onderhouden

Een informerende website of liever een webshop? Alles kan!

Wat kan 10 Beaufort voor jou doen?

  • Grafisch design op maat
  • Schrijven van SEO vriendelijke teksten
  • Website vertaling
  • Functionale analyse
  • Optimalisatie gebruikerservaring
  • Opstarten webshop
Vraag gratis je offerte aan Bekijk ons portfolio
Handgemaakt design

Ons team maakt van jouw website een uniek stuk, volledig in lijn met de specifieke wensen van de verschillende zoekmachines. Dat wil zeggen geen dat we geen templates gebruiken die aangepast worden, maar een design volledig op maat van jouw bedrijf laten ontwerpen,  door onze getalenteerde designers. Copywriters optimaliseren je die webteksten voor SEO, onze ontwikkelaars stellen user experience centraal, terwijl we jou via onze project management tool tijdens het gehele proces nauw betrekken. Kortom, jouw website is bij ons in goede handen.

Correcte offertes

Aan de hand van de ontwikkelde visie met het oog op jouw communicatiestrategie, en de rol van jouw website daarin, maken we een structuur en functionele beschrijving op van jouw website.  Dit dient als basis voor een offerte, die jou garandeert dat hetgeen we voorstellen ook binnen het afgesproken budget kan worden uitgevoerd. Binnen budget en binnen timing uitvoeren, dat zorgt ervoor dat je nooit voor verassingen komt te staan.