social media op telefoon

Social media

De laatste jaren is het belang van sociale media enkel toegenomen voor bedrijven en worden ze als volwaardig marketingkanaal gezien.

Sociale media worden niet langer alleen gebruikt voor sociale interacties maar voor vele gebruikers werd bijvoorbeeld Facebook met der tijd de startpagina van het internet. 

Inmiddels is het scala aan sociale medianetwerken waar we rekening mee moeten houden een stuk breder. Zo is er Instagram, Pinterest, Twitter, Whatsapp,Youtube en het professionele netwerk Linkedin.

Welke kanalen kiest je, welke content breng je en hoe bereikt je op de beste manier welke potentiële klanten? Wij bieden je het gepaste advies en ondersteuning. Zowel grafisch als inhoudelijk.

Wat kan 10 Beaufort voor jou doen?

  • opzetten van sociale media kanalen
  • onderhoud van sociale media kanalen
  • adverteren via sociale media
  • strategisch advies over het gebruik van sociale media
Vraag gratis je offerte aan Bekijk ons portfolio

Zorg voor een duidelijke strategie om de online kanalen zoals Facebook, Instagram, Youtube, Pinterest en Linkedin zo efficiënt mogelijk te benutten. Het is zaak de juiste kanalen te kiezen en te onderhouden die jouw strategie het best ondersteunen en door middel van een gedegen content planning steeds op de proppen te komen met relevante en interessante content voor je gebruikers.

SEO vriendelijk

Social media zullen niet alleen je betrokkenheid met je klanten en gebruikers bevorderen, ze kunnen tevens je merkbekendheid verhogen en, indien juist toegepast, een positief effect hebben op de vindbaarheid van zoekmachines zoals Google. Door inhoud op de juiste manier aan te maken en de juiste links te leggen, zorgen we voor betere organische zoekresultaten

Bereik meer potentiële klanten

Een social media campagne opzetten of gerichte acties voor bepaalde communicatie of producten? Wij denken graag strategisch met jou me en denken een plan uit van a tot z dat jouw online strategie optimaal zal laten renderen.